Yazılımsal Çözümler

software-header


Günümüz teknolojilerinde sıklıkla tercih edilen sanal mimamrileri koruma altına alan ve oluşturduğunuz yapıya doğru yapılabilecek potansiyel saldırıları önleyebilen sanal mimari çözümüdür.


Genel Özellikler

Detaylı Bilgi

pdf
Yazılımsal Çözümler
İndirmek İçin İkona Tıklayınız.

Yeni Nesil Güvenlik Duvarı
Ağınızı dıştan ve içten gelebilecek tüm potansiyel saldırılara karşı korur. İhtiyacınız olan erişimide en güvenli şekilde size özel olarak gerçekleştirir.

Saldırı Tespit (IPS)
Ağınıza ve iç kaynaklarınıza karşı yapılan virüs, hacker gibi potansiyel saldırılara karşı sizi korur.

Servis Kalitesi (QoS)
Ağ bantgenişliğinizi düzenler ve kritik uygulamalara öncelik tanır. Böylelik kritik paketler öncelikli olarak iletişimi aksamadan devam eder.

Web Güvenliği
Personelinizin eriştiği siteleri kontrol altına alarak ağınızı potansiyel tehlikelerden uzak tutabilirsiniz. Bunun için özel olarak geliştirilmiş İçerik Denetim mekanizmaları yazılım içerisinde mevcuttur.

Antivirüs
Ağ geçidiniz üzerinden iç ağınıza doğru gelen web sayfalarını ve epostalarınızı tarar eğer herhangi bir yanlış durum oluştuğunda erişimi keserek ağınız üzerinden gelebilecek tehtidlerden sizi korur.

Merkezileştirilmiş Yönetim
Tek bir merkezden yöneterek ağlarınız üzerindeki farklı çözümlere tek bir merkezden ulaşabilirsiniz. Ayrıca erişim gerektiğinde istekte bulunarak sadece o anlık açılan erişimle dışarıdan gelebilecek erişim denemelerinide devre dışı bırakmış olursunuz.

E-Posta Güvenliği
Spam, oltalama ve diğer zararlı mail içeriklerini tarar ve ağınıza girmeden ağınızın dışında bırakır. Bu durum e-posta tabanlı virüs ve diğer zararlı içeriklerden kullanıcılarınızı uzak tutar.

Hotspot(Captive Portal)
Misafirlerinize, personelinize yada müşterilerinize güvenli ve ağınızdan izole bir şekilde denetimli erişim imkanı sunar. Konaklama sektörüne özel entegrasyonlar ile verimlilik maksimuma çıkar. Dilerseniz internet erişimini Paypal gibi ödeme yöntemleri ile birleştirip ücretli internet erişimi açar.

Yüksek Erişilebilirlik (Donanımsal Failover)
Aynı konfigürasyona sahip bir başka yazılım ile eşitlenmiş olarak çalışırak içlerinden bir tanesinin durması halinde diğerinin otomatik olarak devreye girmesi sağlanır. Böylelikle işiniz aksamadan devam edebilir.

VPN (SSL & IPSec)
Herhangi başka bir ağa güvenli bir şekilde bağlanmak yada personelinizi güvenli bir şekilde iç kaynaklarınıza ulaştırma ihtiyacınızda tüm gereklilikleri size sağlar.

Çoklu-ISS (Failover)
Birden fazla iss bağlantısı yaparak farklı networklerin farklı çıkışlardan internete erişimini sağlayabilirsiniz. Ayrıca herhangi birisinde bağlantı kopması durumunda kopan bağlantının bağlı olduğu ağın internete çıkmasına devam etmesine yardımcı olur.


© 2016 Tüm hakları saklıdır. | Tasarım & Kodlama: Arivisti