Hakkımızda


İdil produksiyon Elektronik olarak; Yurt içi ve Yurt dışında VSAT İnternet sistemleri-Uydu Kapasiteleri, Radyo Stüdyoları-Radyo verici ve Anten Sistemleri, Televizyon Stüdyoları-Televizyon Verici ve Anten Sistemleri, Radyo ve Televizyon Stüdyo-Verici sistemleri Binaları, Konteyner, Enerji Altyapısı (Trafolar, Hat çekimi), Radyo ve televizyon Verici Kuleleri, Otel-Üniversite Konferans Salonları, Dış Cephe Aydınlatmaları kurulumu, bakımı, onarımı, gerekli cihazların tasarımı, imalatı ve eğitimi konularında anahtar teslimi olarak hizmet vermekteyiz.


1998 yılında kurulan şirketimiz, Bosna’dan Moğolistan’a kadar (Bosna, Kosova, Moldova, Gürcistan, Irak, Azerbaycan, Türkmenistan, Kırgızistan, Afganistan, Moğolistan, Libya, Cibuti, Ekvator Ginesi, Kıbrıs) ve Türkiye’nin dört bir yanında sayısız projeler gerçekleştirilmiştir. İsmi geçen ülkelerin bir çoğunda ilk özel Tv ve Radyo sistemlerinin yapılması ve halen bu ülkelerdeki projelerimizin devam etmesi şirketimizin bu bölgelerdeki başarısının kanıtıdır.


Uzun yıllardır elektronik yayıncılık sektöründe hizmet veren firmamız kendi bünyesinde oluşturduğu üretim bölümüyle de Televizyon ve Radyo sektöründe kullanılmak üzere Karasal Dijital Radyo link, Ip Radyo Link, Kamera üstü Link, Prompter, RDS üretimini yapmaktadır. Linklerimiz üretim ve yayın kalitesiyle Yurt dışında birçok sertifikalar almıştır.



İDİL Prodüksiyon: yayıncılık alanında yeni gelişmekte olan Asya, BDT ve Afrika Ülkelerinde sistem kurulumları ve proje tasarımlarını başarıyla sürdürmektedir.

© 2016 Tüm hakları saklıdır. | Tasarım & Kodlama: Arivisti