NETSAFE

netsafe


NetSafe © ağ güvenliği ve birleşik tehdit yönetimi (UTM) çözümleri üreticisidir. NetSafe güvenlik ağ geçitleri ve tamamlayıcı ürün portföyü, toplam sahip olma maliyetini azaltmak, esnek, ölçeklenebilir ve yüksek teknolojili güvenlik yolu sağlarken, her ölçekteki işletmeler için ağ, içerik ve uygulama güvenliği en üst düzeyde sağlar.


Ağ Güvenliği


-HotSpot


Hotspot, halka açık bölgelerde (otel, cafe, restaurant, AVM, park, stadyum, müze,kültür merkezi, konser alanları,marina,havalimanı,tren istasyonu, cadde/sokak/meydan v.b) Internet erişiminin Yönetimce belirlenmiş kurallar/yöntemler çerçevesinde (saat, gün, hafta, ay) ve kontrollü biçimde yetkilendirilmiş kullanıcılara bedelli ya da bedelsiz ”güvenli‟ olarak sağlanmasıdır.


NetSafe-HotSpot , günümüzde gittikçe yoğunlaşarak artan internet kullanımı ihtiyacında; bireylerin açık alanlarda Internet erişimini güvenli ve katma değerli sağlama sistemidir. Bu kapsamda belirtilen internet erişimi, kullanıcılara “güvenli ve kontrollu” erişim sunarken eş zamanda isteğe bağlı “banner/ reklam” gibi katma değerler üretmeye yönelik bir platform yaratmaktadır. Kullanılacak “banner/reklam” materyali ve yöntemi “Banner Hazırlama” başlığı altında takdim edilmektedir.


HotSpot – Wifi hizmeti belirlenen merkezi lokasyonlarda Internet erişiminin “ücretsiz” veya “ücretli” sağlanması, yada firmalar tarafından farklı motivasyon kriterleri kullandırılarak Kurum imajını öne çıkartacak şekilde Internet erişimi sağlanmasına yönelik bir senaryo olarak düşünülmüştür.


NetSafe’e Özgün Farklılıklar


– Tek cihazdan birden fazla İnternet kaynağı “Multi ISS – Aynı anda birden çok ADSL,METRO bağlantısı”


– Birden çok farklı “Yetkilendirme – Authentication” yöntemleri


– “User-ID , Parola” nın cihaza özgün tahsisi ile %100 Koruma


– SMS yönlendirmesi


– 3.Parti veri tabanlarına erilşim & entegrasyon


– İsteğe bağlı “ID Management Authentication” özelliği


Web Güvenliği


NetSafe UTM ürünleri, akıllı web filtresi Websorbent(R)’i içerir. Websorbent(R) ile gerek IP bazlı, gerekse active directory veya ldap sunucularınız ile kullanıcılarınızı tanımlayıp, gruplar oluşturup, her gruba özel tanımlamalar yaparak web erişimlerini kontrol altına alabilirsiniz. Sizin için uygun olmayan içerikleri çeşitli hazır kategorilerden veya kendi oluşturabileceğiniz kategori tanımları ile engelleyebilirsiniz. Sadece site adresleri ile değil sayfa içeriğine bakarak kelime ve cümleleri puanlayarak verilen kararlar ile yüksek doğruluk ve daha önce tespit edilmemiş site ve içerikleri de kontrol altına alabilirsiniz.


Entegrasyon


-Entegrasyonlar


NetSafe Unity ailesinin büyük fark yaratan özelliklerinden biri “Entegrasyon” özelliğidir. NetSafe Unity mimarisi, veri tutulan tüm ortamlar ile (SQL, Oracle, MDB v.b.) entegre olup, HotSpot (Kimlik doğrulamalı Internet) modülü üzerinde otomatik olarak kullanıcı adı ve şifrelerin oluşturulmasını sağlar. Veritabanınızda bulunan herhangi bir veri sutunu (Fields) kullanıcı adı ya da şifre olarak kullanılabileceği gibi, herhangi iki ve ya daha fazla veri sutunu da kullanılabilir. Ayrıca bu sistem SMS modulü ile entegre çalışabilir. Kullanılacak 2 ve ya daha fazla veri doğrulaması ile Internete çıkmak için gereken kullanıcı adı ve şifre SMS yolu ile misafirlerinize gönderilir.


NetSafe Unity (C) Hotspot Çözümü Otelcilik yazılımları, kapı giriş sistemleri, otopark bariyerleri, öğrenci veritabanları, yazar kasa yazılımları ile entegre olabilir.


www.net-safe.com.tr


© 2016 Tüm hakları saklıdır. | Tasarım & Kodlama: Arivisti