İkinci ekran uygulamaları


XFO Fiber Optik üzerinden sıkıştırmasız HD-SDI Yönlendirici


XFO, fiber optik ağlar üzerinden sıkıştırmasız (kayıpsız) video/audio taşıma ve yönlendirme sistemidir. TV yayıncıları büyük bir hızla IP altyapısına geçerken, 10Gbps ethernet teknolojisi kullanan XFO bu süreçte doğru çözüm olacaktır. Kullanım alanı olarak sistem odası/anakumanda/devamlılık video yönlendirme, geniş bir alana yayılmış TV/prodüksiyon firmalarının video sistemlerini birleştirme, farklı şehirlerden merkeze/anakumandaya video taşıma ve TV sinyallerini vericilere ve uydu merkezine (TÜRKSAT) yönlendirme gibi yerler uygundur.


XFO IPSDI, SDIIP ve XFO alt sistemlerinden oluşur. SDIIP ve IPSDI sırasıyla IP kapsülleme ve kapsülden çıkarma fonksiyonlarını yerine getirirken XFO 10Gbps yönlendirme yapar.

Fiber_optik_kablo-1024x768


XFO sistemi video uygulamaları için zorunlu olan düşük gecikme ve hızlı anahtarlama özelliklerine sahiptir. Kullanıcı arayüzü web üzerindendir ve web browser destekleyen PC ve tabletler ile erişim sağlanabilir.


Sistem iki yönlü olarak tek bir 10Gbps fiber optik link üzerinden sıkıştırmasız 8 tane HD-SDI taşıyabilir. Bu da geleneksel SDI yönlendirme altyapısına göre önemli oranda kablo azalması demektir. Fiber optik linkler sinyal kalitesinde hiçbir bozulma olmadan ve repeater kullanmadan 10km (LR) veya 300m (SR) uzunluğunda olabilir. Sistem 20x10Gbps link ve 128×128 HD-SDI ölçeğine kadar genişleyebilir.

xfoo

ÖZELLİKLER


– 10GbE yenilikçi teknoloji


– Geleneksel koaksiyel kablolara göre düşük kablolama maliyeti


– Repeater kullanmadan 10km’ye kadar sinyal taşıma


– Tek bir fiber optik link üzerinden 8 sıkıştırmasız HD-SDI video & embedded AES audio taşıma


– Sinyal yönlendirme ve sistem enerjisinde yedeklilik


– PC veya tablet üzerinden web GUI kontrolü


– GUI’de tüm video sinyallerinin görsel kontrolü


– Clean/Quiet yönlendirme


– Kayıpsız video ve bozulmamış eye-patern


– 8×8’den 128×128’e kadar HD-SDI genişleme


– Düşük toplam sistem maliyeti


© 2016 Tüm hakları saklıdır. | Tasarım & Kodlama: Arivisti